God fortsättning! Julen är över och det känns som jag ska spricka av all mat. 

På julen ska man vara snäll sägs det, häromdagen fick jag ett tips. En person (som inte vet något om omständigheterna) skulle tipsa mig om att när jag absolut inte ska vara höggravid på året "Så det gäller att planera sånt därnt". Snäll som jag är så sa jag inte vad mitt hjärta ville få ut. Kanske får en julklapp av tomten nästa år också. 

Imorgon börjar vardagen igen. Kan vi inte få det där telefonsamtalet då, snälla snälla snälla..? 

I slutet på januari börjar sambon arbeta 30 mil bort. Är helt okej idag. Bara jag inte får ÄL just då....är hemma på helgerna så ska väl gå ändå. Ledig och hemma på fredagar så dem får lägga våra kallelser då. I alla fall dem gånger han ska med samt dem gånger jag vill han ska med. Men ett samtal där vi får tid för spermaprov samt spolning/kontraströntgen innan skulle inte sitta fel!

Hör jag inget snart blire jag som ringer dem 😊