"Hur går det med magen?" 

Dem orden mötes jag av när jag skulle gå av nattpasset å ta helg denna morgon. En som arbetar på äldreboendet å läser uska samtidigt men i andra gruppen kom emot mig. Sen stannar hon å tittar på magen. Vilken mage? sa hennes blick, Berättar att de inte gick vägen. Vi fortsätter kämpa. 


Hon var alltså en av dem få i klassen som visste, för bad om platsbyte på en datakurs då vissa rökte vilket gjorde att jag mådde pyton. Så berättade för henne den underbara anledningen. Men underbart är kort är min erfarenhet i detta ämne. Har bearbetat å gått vidare men klart de känns när de kommer sådär. Sen hade väl hon pratat med fler på jobbet å berättat för hon undra hur stor man va nu-hon hade varit så nyfiken, men ingen hade tänkt på de å kunde svara. Hm...vi skulle fått om ca 1 månad. Nog skulle de ha synts :) 


Jaja. Idag kommer sambon hem efter jobb i Sthlm. Längtar så jag spricker! Älskade fina ❤ Så nu blir de frukost å 3.e dosen av pergotime är intagen. Sen sova på de. Kom igen kroppen å befrukta lite framöver :)