Allt fler plussar. Kan inte låta bli att ömka mig själv lite. När jag började blogga, var jag först med att få pluss, gå på inskrivning hos mvc.. (alla vet hur de slutade)

Nu har jag nån att följa som ännu inte är gravid. Både sorg å glädje att inte va ensam. Men om man ska se sanningen i vitögat. Jag glider bara närmre å närmre de där facket jag med sån stor avsky vill undvika. "Dem som inte lyckas". 


Är väl så när man hållt på ett tag. Folk blir gravida. Så surt bara att de inte händer en själv med "happy ending". 

Åh vad jag bara vill lyckas med nåt. Inte gå här å misslyckas, vara sjukskriven å sluta jobbet i feb. För att återgå till timvik på gamla jobbet. Hoppas jag får en tjänst där, en går i pension i sommar. Dem andra vill att jag ska få den så får se då. 


Nu ska jag till veterinären med taxen..suck. Ge mig nån glimt av nå slag!

Tagit sista letrozolen nu idag så får se då.