Samma v jag blev friskförklarad så fick min systerdotter en allvarlig sjukdom. Glädjen över mitt läkarsamtal varade knappt. Är skitsamma. Just nu (å senaste tiden) är livet jävligt hårt. Jag har gråtit 1 gång senaste tiden över min situation, blev utlöst av en grej å fick en panikångestattack. Nu har jag stängt av. Känner liksom inget. Ibland knackar det på axeln å gör sig påmind med då trycker jag bort det...vet att de blir i form av en till sån där attack.

 En nära vän med barn (hon som jag nämnt tidigare att jag får gråta å sörja å bara vara mig själv) fick en liten gosse för 1 v sen. Helt underbart att bebismysa men jag känner liksom inget. Jag har stängt av den delen. Är ohanterbart så vill inte ha med det att göra. Å nu måste jag vara stark. Stark för min systers familj. Vi måste tillsammans få ihop vardagen å allt därtill. Jag kan inte må dåligt då eller ha de jobbigt. 


Ringde ivfn förra måndagen å meddelade att vi var tillbaks. Vi var ju lovade att få hjälp direkt när dagen var här men än har dem inte ringt trots att jag jagade på dem i torsdags. Lät inte som de skulle gå så snabbt nu. Jaja. Vi gör de här nu framöver iaf utan nå större hopp från min sida. Förutom hoppet om att slippa lungemboli. Vi gör det här men sen om vi får barn av de är en annan femma. Orkar inte bry mig längre. Vill ha, över allt annat men tror vi hör till % som inte lyckas. 


Ska börja med yogaandning. Känns som kroppen är i en enda stor försvarsställning för att orka. Murar är uppsatta, portarna igenbommade å allt är låst och förseglat. Lär öppna upp allt om de ska gå..blockeringar är aldrig bra. Men öppnar jag så faller jag. Konstigt svamligt inlägg kanske. Känner mig tom å förvirrad. Idag körde jag helt fel när jag skulle till stallet. Körde bara på. Tänkte inte. Tur ingen kom vid väjningsplikten. Fick stanna till å fundera på hur jag skulle åka. Åka den vändan jag kört så många gånger. Känns tryggt när jag kör i arbetet i hemtjänsten...


Nu ska jag ta en dusch å lägga mig. Få ser hur allt blir...men en sak är säker. Jag går på autopilot.