På ett ungefär, torsdagen får vara BIM även om det påbörjades på onsdagen. Vet att många plussar innan, speciellt vid flerbörd. Försökte mig på en sovmorgon imorse men tappat den förmågan, vaknade 5.50 å sen vare kört :) ville så gärna gå upp å ta ett test. Men höll mig. Ska försöka vänta. Men oj så svårt.. Föredrog förra gången då jag testade för skoj skull, helt ovetande. Blir galen på den här vetenskapen att veta exakt! 


Kan vi inte bara få det lite "enkelt"? Kan det inte bli av nu..?? Om det inte kommer fortgå nästa gång heller så vore de snällt om de vart av fort, så inte man tappar alltför mkt tid. Innan 30 års dagen om 1 1/5 år ska vi ha blivit föräldrar. Gärna minst 2 nu när dem sått det fröet i mig. Sambon nöjer sig med 1 hehe Men då kan jag släppa all panik över åldern, all oro som har med den att göra. Då är vi klara :) 


Så lite avvaktning gäller ett par dagar. Sen ska vi få 2 streck. :) Skjuter mig i huvudet om så inte är. Nästa morsdag blir det uppvaktning i hemmet :)