Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan min karl. Vi måste ju lyckas? Nångång? Tycker då vi förtjänar att bli föräldrar. Blir inge pergotime idag iaf. Så nu har jag inga cykeldagar framöver. Inget att hålla reda på.


Fick massa trisslotter igår för skulle vinna till ivf hade jag bestämt. Vann 120kr...räcker ju inte alls. Helt sjukt att vissa ska behöva lägga massa pengar på något som andra gör gratis, bara för att dem funkar! 

PCOS i sig är inte klassad som sjukdom, men barnlöshet i sig är det. Mycket märkligt de å..tycker inte de borde va nå tjafs. Tycker man borde få göra de som gör en gravid utan massa men.

Blir så arg när jag tänker på det. Som jag skrev igår, att jag också vill få nån till världen, rättar mig själv. Här fås ingenting. Man ska punga ut med massa pengar för att klädd i enbart hopp hoppas att de kommer lyckas. Så avundsjuk på alla som bara har sex..själva måste vi köpa oss barn. Tiden visar hur dyrt de barnet/barnen blir. Andra behöver bara lägga pengar på folsyra.


Trodde inte jag skulle må så dåligt av barnlösheten på det här sättet. Känslan av att brytas ner. Men trodde också på läkarnas ord "Bara du får en ÄL så blir du gravid". Ledsen att säga de men ni hade fel, så FEL!