Min kropp behöver vila. Den är så känslig för hormoner. Så 4-6 v vila framöver. Mens kommer vilken dag som helst för ÄL har jag haft.

Mina papper ska skannas in i journalen, stod så bra hur en vardag kan se ut hos en ofrivilligt barnlös att dem kan användas för personal också. 


Men vi kom överens om 2 pergotimekurer efter vilan. Därefter väntar IVF. Jag kommer förmodligen bli omänsklig under den tiden men bara så vi var medvetna om de. Självklart skulle vi få de kostnadsfritt, något annat var inte på tal å det skulle dem ta upp med hon som jag haft telefonkontakt med. Det kändes bra när vi gick därifrån för båda. Känner mig lättad...får passa på å njuta nu innan ivfbehandlingens monsterframkallande. 


Julen står runt hörnet, hästen ska flyttas nästa v till ett kanonstall, å vi grejer förfullt hemma med renovering nu. Fokus på de sen så kör vi igen.