Igår fick jag reda på att min sambon berättat för en person, av dennes respektive. Känns jätteskönt. Men att han inte förstår hur han ska agera osv. Nä vem vet de! Jag är fortfarande i chock å förstår enbart,nästan iaf, om jag kollar på korten på gravtesten. 

Jag tror dock att mitt illamående börjar lätta, men så trött. Igår var det huvudvärk å yrsel. Kan iof inte säga vad de beror på egentligen...tror jag. Jaja. På måndag startar min skola, ska plugga till uska å klar juni 2015. Tänker hålla på knytet så länge jag kan. Kommer fixa det ändå :) Enda som blir problem är 6 v praktik nästa vår...men de får vi ta då! Skolan är en halv dag i v så det ska vi greja! 


Önskar bara inskrivningen var denna torsdag, så man fick de avklarat innan skolan, kommer bara längta tills de samt hålla tankarna på de :D Verksr byta v på onsdagar..så då hos MVC är jag i 13+1? Kan det stämma tro..


Så hoppas snart snart få göra ett RUL! Ska bli så häftigt! Kommer troligtvis få backa några v för tror inte jag är så långt gången men dem sa jag skulle räkna så. Helt plötsligt är man normal! Skönt som omväxling ;) 


Du är i vecka 13.
Du har gått 12 fulla veckor och fulla dagar (v12+0).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Tis 2 sep 2014 
Du har 195 dagar kvar till beräknad förlossning.