Ja så kännes det här. Ändå in i hjärtat. Så min fina om ni finns, vet att nån gör det även om det oftast inte märks (japp låter lite dyster här borta) men jag lämnar bloggen.  Jag kommer troligtvis gå ur fbgruppen också. .vill bort från barnlösa världen.  Vill inte vara en del av den längre (jo tjena försöka duger haha) Ska fortsätta jakten på en bra psykolog för behöver få en dialog tillbaka, en respons på mitt öppnade. Så fungerade bloggen förut men inte längre.

Ni har gått vidare rara nivå lämnat denna värld med all rätt, hade gjort likadant!

Njut av era små allt ni kan, även när dem ger er ytterligare ett grått hår. Önskar er allt gott även om jag är grön av avund ;) 

Vem vet. Kanske jag startar en ny blogg  när jag är redo som handlar om mer än barnlösheten.  Livet utan barn liksom...vilken mardröm! 

So long! /bitterfittan