Eller nått. Får väl skylla mig själv som är med men är hemskt nog en del av livet idag. Varje veck dyker det upp ultraljudsbilder till höger och vänster. Nu ikväll några som har BF 20juli. Bläddrade förbi lite hastigt. Blev tvungen att gå tillbaka till deras inlägg. Tvillingar..det är ju tvillingar. Va fan.... Suck och stånk. Jag blir inte ledsen på samma sätt som förut såfort jag hör om någons graviditet. Men känns på nå vis. Svårt att säga hur bara. Men om någon nära berättar så vill jag bara att det finns förståelse för mitt sätt att känna. En nära vän hade bakut inte det. 

"Det är ditt problem och ingen annans. Det är något du måste ta itu med. Jag ser inte sig som vän just nu." 

Var en period nära min födelsedag förra hösten, paniken att sätta ännu ett streck för ökad ålder, minskade chanser...jag kunde just då inte se gravidmagar..var fruktansvärt jobbigt. Men det fanns ingen som helst förståelse. Var som knivhugg i magen..i hjärtat. Hoppas jag aldrig råkar ut för det igen. Men blir påmind då gemensamma vänner säger att hon saknar mig, hoppas att vi kan bli vänner en dag och att hon skulle ta emot mig med öppna armar. Känner bara din fruktansvärt elaka bitch, jag skulle aldrig springa in i din känslokalla famn. 


Men men. Tråkigt då dem där närmaste bor på gamla hemorten. Jag flyttade norrut till min kärlek. Ångrar absolut inte det men när de väl ordnas tjejträff så känner jag att jag inte kan vara med. Vill ju träffa dem andra 3 men kan inge vara i samma rum som den människan. Näe fy fan. Skulle gå bärsärkagång! 😡


Nog om de!

Imorgon kommer äntligen sambon hem på kvällskvisten efter första veckan borta på jobb. Kommer ju se ut såhär ett tag så vi har att göra när han är hemma 😉 speciellt under behandling ifall man skulle lyckas trolla fram en ÄL! Känns bara som de tar 100 år innan vi ska få hjälp. Ringde 28okt. Allt vi gjort är ett spermaprov och 28 feb ska vi på möte för att få resultatet berättat. Åhhhh så seeeegt de ska va! 

Nu önskar jag er alla en godnatt! Jag längtar tills imorgonkväll då jag sover riktigt illa när jag ligger ensam i stora sängen.