Å första sexet på sen april där de inte handlar om att bli gravid. (Missförstå mig inte, är allt jag vill å kan väl ske igen utan hjälp men avslappnad i den saken under sexet) 

Sex för att vi vill!! Hur underbart är inte de?? För att vi är sugna redan innan, inte måste jobba oss sugna. 


Välbehövlig paus, tränger bort tanken att vi förlorar tid. Inte så svårt då jag fortfarande inte tror vi kommer lyckas. Skulle hämta ute pergotime på uppmaning av en ssk som sa att jag kunde va ful å säga att jag ätit, men att de inte hade lyckats. Vet inte om jag skulle kunna låta bli med pillerna hemma...men va iaf slut så fick inte ut några. Fanns inte tid att åka till lassarettets apotek där KK också finns. Jaja, var väl nån mening med de då! 


Nä nu ska jag snart njuta av sexgång nr 2, inte för att vi måste, utan för att vi vill! Tjohoo! (Tänk vad lite piller å cykeldagar kan ställa till de..ajöss cykeldagar för nu har jag inge för tillfället!)