Sambon har dragit till Småland för vildsvinsjakt över helgen. Lite smånojjig över de då det alltid hänt nå när han åkt iväg..vårat MA satte igång när han jobbade i sthlm, lungembolin gav sig till känna när han var i Norge. Å nu är de dessutom fredag den 13e. Han försökte lugna mina nerver med att jag bara skulle ta det lugnt, att de här kommer gå fint. Vecka 10 å allt! 


Ska försöka...ledig helg å än sålänge går tvättmaskin full å diskmaskin. Strukit, ska bädda rent, damsuga, torka golv mm å så djuren. Mitt sätt när jag har nerver..180 fullt ös! 😄


Å måste visa..slog till på ett skötbord för en billig peng i söndags. Galet tidigt men sånt är så dyrt å denna är så.söt. Står i sovrummet just nu men ska stå i barnrummet brevid när det är klart i sommar. Å bakom tyget står en liten kartong med lite kläder jag samlat på mig under åren ❤ Det är så sjukt så vi bara skrattar åt det. 2 v kvar till v 12. En milstolpe. 1 v å 2 dar tills vi får göra UL. Allt måste se bra ut då..vill se fullt ös medvetslös inne i magen 😄