Graviditetsmånad 3...galet när man ser allt framför sig såhär. Måtte allt gå bra ❤ 


Jag har fått lite snurr på illamåendet. Igårkväll kräktes jag efter middagen..hästarna fick komma in sen då de tog sin tid att komma iväg. Ikväll är de nattjobb som gäller så åt lite middag..kyckling å bulgur..gick inte å jag mådde så otroligt kasst. Nu försöker jag bara andas å hålla mig vaken på jobbet. Massa nya folk att blanda in i graviditeten, tur man ändå jobbar natt så de är minimalt som vet. Fast känns som många..är väl runt en 10 i stallet, dem vet. Min familj+svärföräldrar(vet ej om dem läckt nyheten vidare) å lite jobbfolk+några vänner. Det har liksom inte gått att dölja av sina orsaker. Tro mig annars hade jag gjort de. Ev för svärföräldrarna då men klart dem ska veta om halva världen vet. 


Men nu ska jag mumsa frukt. Honungsmelon å jordgubbar! Får ta å leva på det ett litet tag för allt annat gör att jag mår skit efteråt. Man har lite att ta av så ingen fara! Hört mig för å liten krigare får det den behöver bara jag äter nåt ☺  Sen blir de nog svårt att hålla sig vaken..skulle inte jobbat inatt å varit full rulle hela dan så inte vilat nå. Vilar alltid nånting annars sover jag gärna vid 19..så jag sover över de värsta illamåendet..funkat hittills! Godnatt på er därute!