Jag vill bara skriva lite kort denna kväll mellan 3 rättersfixet. 2013 är snart slut. 2014 är ett år jag ser väldigt mycket fram emot. Jag tänker vara positiv ikväll. Kommande året är det året jag ska plussa. Så att jag vid nästa nyår går runt med en liten eller stor bulle. 


Jag hoppas det blir så för så många av er i sitsen också 💕 vi kan det här, alla andra verkar ju kunna eller hur? Kan ju inte vara så förbaskat svårt att lyckas med det naturligaste i världen? Eller också så är de det...Sådär ja, nu sprack min positiva anda haha. Äsch. Nu ska jag ta mig en drink, alkoholfri då jag ska spendera klockslaget i stallet och se över mina tvåbenta. Blev med häst i somras och vet inte reaktionen på fyrverkeri. Men först ska varmrätt och efterrätt mumsas på. Nu tror jag älgfilén och potatisgratängen är klara, luktar mums! Sambons första egenskjutna älg, fint ska det vara! 


Åter igen, Ett Gott Nytt ➕-år på er! 🍸🎉🎊