Blödde lite onsdag å torsdag. Sen ingenting fredag å lördag men idag så satte de fart igen, mer denna gång. 


Känner hur jag ev börjar känna av hormonerna eller om det är för mensen kanske..Ska bli intressant å se hur de artar sig iaf. Börjar bli riktigt fin på magen med 4 blålila prickar å röd rodnad. Kvällens injektion hade svidande efterdröjningar..var ca 2h sen nu men svider lite ändå. Hatar verkligen sprutor. 

Kom igen mina små ägg å mogna på er, många perfekta vill vi ha. Ett guldägg att sätta in å fler att frysa inför syskonförsök om de inte sker naturligt. Blir att jobba på den biten så fort man läkt ihop. 


Nu ska jag lägga mig hoppas på sömn snart. Kl ringer 05.00 för imorgon är första dagen på min praktik på akuten. Hoppas dem tar de bra att jag kommer vara frånvarande en del.