Ja då är vi inskrivna. Satt ca 1 h med världens gulligaste BM. Kändes jättebra 😊 Vi pratade om hälsa å hälsobakgrund hos båda. Finns lite, harmynt, outvecklade tarmar så en liten dog 1 v innan BF, hål i hjärtat så en liten dog några dar gammal. Idag har mer kunskap vid problematik så inte orolig, detta skedde på 80-talet. Å harmynt är då ingenting! Min sambo vore inte den han är utan sitt sexiga ärr, måste bara få honom att förstå de. 

Kom fram till att jag ska göra ett sockertest som visar hur min kropp hanterar sockret. Ifall jag kommer utveckla graviditetsdiabetes. Den 13 mars ska jag dricka "sirap", sitta hos dem i 2h å rulla tummarna, fasta sen 22 kvällen innan..hur sjutton ska jag klara de som är konstant hungrig?? Sambon sa "Snälla ta en dag när jag inte är hemma" Haha. Jag=garanterat monster vid brist på föda! 


Tog en massa prover, jag var väl förbered med Emla! Bra grejor de! HB låg på 136, vilket var jättebra å BT på 70/120. Jag som annars har skyhögt!! 

Gick ner 10kg i våras, hade sen dess gått upp 2,6kg så ingen ökad vikt i graviditeten än. 


RUL får vi kallelse till. Blir av i slutet på mars/början på april. Snart de ❤ tills dess, BF 2a september...mitt i älgjaktens början. Problem de! 


Nu har jag läst igenom boken vi fick. Fattar inget. Kan inte min mage visa lite lite att nå är på gång?? Snälla?? Otålig❤