Idag har vi firat svärmor. Så smörgåstårta vilket jag avstod, högg in på kärleksmumsen direkt istället :) min svägerska som är 1 år yngre å även hon har pcos såg på mig direkt att det var nånting. Vi 2 fick några minuter själva i köket så kunde inte hålla tyst. Han började nästan grina för vart så glad. Känns så underbart att få vara på den andra sidan av ett graviditetserkännande! Galet ❤ 

Sen när de flesta gått, utom svägerskan med resp, så berättade jag. Hade ju velat gjort de på nåt roligt sätt men aja. Blev såhär:


Jag: Känner du dig nå äldre nu då?

Sv: Nej nej, känner mig så ung än!

Jag: Du känner dig inte äldre med en ny titel då, som farmor? (Ler busigt!)

Sv: Nja..jo det kanske man skulle göra. Ingen aning..eller vad då ska jag bli det?

Jag: Nickar med ett leende.

Sv: Jaha..vad kul. (Utan någon större glädje)


Ja dem är som dem är mina svärföräldrar. Min familj är iaf överlycklig! Å svägerskan! 


Själv så fattar jag inte än men (absolut inte sambon) jag mår illa, från jag vaknar till ca 12. Sen kan jag äta en bra å ordentlig lunch. Å sen på em vid 16-17 börjar det igen. Middag är bara att skippa. Skulle jag så skulle jag leva på frukt hela dagen samt vanligt lunchmål. Just nu har jag älgfile i ugnen med potatisklyftor till sambon, (sen middag då de tog tid i stallet när man mår såhär)

Tog efterrätt ska vi äta jordgubbar doppade i choklad, fredagens efterrätt men mådde pyton efter middagen då. Min middag idag blir äpple å päron. Äter massa päron för så trög i magen å de funkar finfint! 


Förstår om de är jobbigt att läsa min blogg nu när jag plussat..men om ni fortfarande gör det-berätta hur de går för er!