När jag skulle hämta posten idag låg där ett brunt litet kuvert från landstinget. Vår kallelse! 28e februari har vi fått tid. Om 1 månad. Då ska vi få reda på spermaprovsresultatet samt säkert prata lite. Dem vill ju att vi ska gå och prata med nån kurator men jag ser absolut ingen anledning. Inte nu, ge oss en lyckospark i baken istället! :) sen ska det (hoppas jag) bokas in en tid för spolning/kontraströntgen. Eller så får vi åka hem och invänta en kallelse... Antar att de lär ta någon månad de också. :/ Men ska stå på mig och besvära lite, vill att det ska gå fortare! 


Imorse for sambon mot huvudstaden. Så nu är jag gräsänka till torsdagskvällar ett tag framöver. Ska väl gå! Men vem ska värma iskalla mig om kvällarna??

 

Såhär ser det ut hos oss vid läggdags. Igårkväll la jag mig först, då kom sambon med en extra filt och ett täcke till och la på mig. Men jag var som en isbit ändå när han la sig. Bara för honom att agera kamin :D ❤