Japp. Testknarka. Skillnaden nu är att det är så roligt (okej, jag erkänner...roligt efteråt för när jag tog det så skrek jag "men visa dig då förihelvete" medans ögonen fylldes med tårar.) Känns extra gott när de vart starkt såhär på em. 


Idag ringde även läkaren jag ska ha på spec mvc. Hon hade diskuterat med 2 läkare på Karolinska om mig som hade erfarenhet av gravida (helt sjukt att skriva de ordet å inse att jag är där, en av dem just nu) med lungemboli å poängterade att risken är hög att jag får det men att dem ska undvika det. Imorgon ska dosen med fragmin höjas så måste åka dem 9 mil tur å retur till spec mvc efter jag slutat jobba 7.00 imorgonbitti för att hämta nya sprutor. Sen skulle jag även äta tabletter mot proppar. Sovit kanske 1-2 timmar idag så blir en kämpig jobbnatt, var tufft natten som var för nickade hela tiden..aldrig varit så trött å så börjar illamåendet knacka på (härligt om de är graviditetsbesvär!. Kommer iaf gå på koller med täta besök, kanske varannan v, första på onsdag nästa v å då ska vi försöka se nåt där inne i magen..kommer då va i v 5+5. Blev faktiskt lite rädd. Shit. Kändes som hon poängterade allvaret gång på gång. Jag har försökt se på det enkelt, fragmin hela graviditeten å även efteråt i några veckor så blir allt bra-min förskönade version!  


 


Kom igen lilla krigare. Vi vill träffa dig i december å jag är så full i känslor då alla samtal med läkare gjort att jag tvingats se verkligheten. Att du är verklig. Så fortsätt med det.