Vet att det blir en lång olidlig frustrerande väntan på en liten. Hoppas på en så minimal väntan som det går. Jag vill in i den där gravida atmosfären💕 vill sitta med min tekopp å känna på magen i soffan. Vill in i bebisbubblan. Vill sätta igång nu! Men dum som man är så läser jag på om det jag ska göra...hittade detta på en annan blogg:"En tunn slang (kateter) med en liten ballong på fördes in genom livmoderhalsen - so far so good. När slangen var på plats började läkaren pumpa upp ballongen för att täppa till livmoderhalsen. Den värsta smärtan jag varit med om i hela mitt liv uppstod - jag trodde jag skulle dö. Ballongen flög ut då den inte ville fastna i livmodertappen och man var tvungen att göra ett nytt försök. Samma sak upprepades flera gånger då ballongen inte alls ville fästa. Läkaren informerade mig om att man var tvungen att blåsa upp ballongen i livmodern då den inte ville fästa i livmoderhalsen. Om det nu var möjligt så var smärtan ÄNNU värre när ballongen pumpades upp i livmodern. Jag svimmade av när ballongen var uppblåst till max, men jag vaknade snabbt och kände smärtan. Via katetern sprutade man in kontrastvätska till livmodern och äggledarna samtidigt som det hela följdes med vaginalt ultraljud. Efter undersökningen var jag helt avmattad. Jag försökte resa mig, men svimmade av när jag försökte."


Sugen någon?? Är bara att göra men fy vad nervös jag är! 😖 Men kom igen nu då å slå oss en signal!