Ja jag vet. Det är tidigt. Men jag har hållt mig i veckor nu! Letat runt på internet efter babykläder där det inte är beige, ljusblå eller ljusrosa på nyfödda. Jag själv finner idag en hel del på HM. Tycker dem blivit bättre, å är inte svindyra som där man kanske annars skulle vilja köpa. Men nu hittade jag en affär på Drottninggatan i huvudstaden (via internet) Den ska jag besöka nästa gång jag hälsar på min bästa vän! Men....kunde inte låta bli..utan skickade efter dessa. Fanns så mkt jag ville ha men lyckades lugna ner mig. Tur det är dags att beställa hem hö å spån snart till hästen! 


Alltid svårt att hitta kläder som ska passa båda, fanns underbara grejor både till tjej å kille. Men de tar vi då, när de visat sig vad som gungar där inne ❤ På torsdag är de dags för inskrivningen på MVC. Känns nervöst, avskyr blodprov på ett sådant sätt att jag är livrädd för nålar. Tänkte igår när jag läste massa förlossningsberättelser, jag är inte rädd för själva förlossningen..utan för alla nålar som hör till! Dropp, kateter, ryggmärgsbedövning om man vill ha de.. Huah...