Jag har en hel del bollar i luften nu, alla måsten. Vart jag än vänder mig så finns dem där. Vill gömma mig från dem å bara va. Känner mig väldigt låg. Sista pergotimetabletten är tagen, kanske känslan i magen kommer från dem som en biverkning. Vore ju skönt isf! 


Å mitt i allt måste vi ha sex. Med en gråtande valp i örat. Sambon kan inte det..vi får väl lämna huset å åka en sväng med bilen. För sex MÅSTE vi ju ha nu. Ifall en ÄL kommer tidigt igen. Sen får de vara med dessa tabletter. Jag är så trött å slut. Ge oss något annat. Behöver en energipåfyllning, ett miljöombyte så man kan stänga av. Fast brukar inte gå om jag så är borta över en helg, alltid är de nå med hästen då. Senast va han på rymmen. 


Så som jag känner mig lär kroppen inte va i skick att få till något. Känns ju en aningens pissigt rent ut sagt. För visst spelar det roll.


Kan ju ha å göra med att de skulle va ett otroligt viktigt datum om 1 v också. När de är passerat å man har gråtit floder så kanske de känns bättre. Visar sig. Känner mig väldigt butter.. Å måste till skolan den dagen för vi har prov. Annars hade jag planerat sen länge å va hemma. Vi ska ha prov i bl.a människans livcykel å uppbyggnad...tjohoo.