Tabletterna jag fick för att framkalla en blödning för att få ut resterna har än inte fungerar. Som jag förstod de skulle det ske på en gång. Hm...känner inget, inte en brun eller rosa flytning. Det enda jag har är känningar i äggstockarna. 


Någon av er som ätit Methergin å har erfarenhet av dem? Jag åt maxdos, 3 piller om dagen i 3 dagar. 

Ska ringa på onsdag till KK tänkte jag så får vi se. På torsdag blir det att ta blodprover för att kolla hormonvärden ( fick konstaterat pcos för 5 år sen, då hade jag lite förhöjd testosteronhalt men väldigt låg halt av kvinnliga hormon som gulkroppshormon) ska se om det är någon skillnad mot förr. Samt kolla den där sköldkörteln. 


Väldigt mkt förväntansfulla spänningar för att se om det blir en ÄL efter allt. Chansen är rätt stor, tänk om det tar sig då???? Hoppas så in i bomben på de! Vill plussa innan sommaren. Innan eller till Valborg vore underbart. Saknar mitt jämna balanserade humör. Är bakvänt där, många får ett ojämnt humör under graviditet så folk flyr, för mig är det precis tvärtom. Är förmodligen för att kvinnliga hormonhalten ökar så då blir på en jämn nivå, blir på en hög nivå för dem som är "normala". Nån mer som har ordentliga humörproblen till å från? Jag är så otroligt medveten men svårt när något är så impulsivt å bara slår till. 

Vet inte vad jag hittat för underbar människa som klarar av att leva med mig men honom slås jag för! Om nu någon skulle våga försöka sig på att stjäla nå från mig haha