Nu har det gått ett par dagar efter första besöket. 

Mycket prat och VUL blev det. Det har utvecklats och blivit väldigt strikta regler mot när min syster genomgick samma. Dem har insett alla risker som finns idag..hm..känns tryggt. 


Jag vart så fullpumpad med information att de mer kändes som käppar i hjulet än att vi skulle få hjälp. Åkte hem med hälsodeklaration och informationshäften som skulle vara så bra för min rädde sambo...skrämde snarare skiten ur honom än hjälpte! Men nu ska vi göra det här..vi ska tamefan få en liten bumling 💕 

 


Det börjar med att vi skickar in hälsoblanketten, blir uppringda där dem informerar om spermaprov som ska lämnas. Sen så ska jag spolas och fyllas med kontrastvätska för att se ev förträngningar eller blockeringar i äggledare/livmoder. Det görs då ett KUB. 

Är allt UA efter det så ska jag äta gulkroppshormon för att få mens ett tag och samtidigt regelbundet mäta hormonvärden för att se om det finns en naturlig ÄL. 

Visar det inget så får det blir pergotime. 

Trodde jag var stark och skulle klara mina besök utan sambon men för första gången var jag rädd. Jag går genom eld för en liten men det är en läskig värld vi ska in i. Å snart så ska han veckopendla i arbetet. Hoppas vi får våran tid med allt innan. 

Någon som gjort en spolning och kan beskriva de? 😨