Ja jag vet inte..men har ju tappat hela hoppet å tron. (Missförstå mig inte att jag inte vill för VILJAN finns ju kvar djupt rotat..å önskan!)

Men jag tror ju inte att vi kommer lyckas. Å sen tror jag att jag är så förbannat jäkla rädd för att råka ut för samma sak ytterligare en gång. Lär tas upp med läkaren ordentligt men jag lider fortf av det som hände för ett par månader sen. Att se å höra hjärtljud innan man själv upptäckt att det är något i magen av sin storlek som är normalt så shit jag bondade direkt. Tidigare har det alltid handlat om små blastocyster, embryon, eskimåer, foster (å det är stort nog) men för mig var det en bebis..vill jag utsätta mig för det igen? (ja risken är väl hög att det slutar på samma sätt nästa gång) kan jag utsätta mig för det igen? Jag tror inte mina relationer håller för det med nära å kära. Ja inte fan vet jag. Jag orkar inte bry mig om jag ska va ärlig. Jag orkar inte göra mer ivf, orkar inte med mer injektioner för något som inte funkar. 


Punkt på det ämnet. Nästa å nå helt annat ämne men måste bara få skriva om det!


Ja, vi har helt enkelt ett nytt hem i sikte! Något som båda vill ha, (varit en massa disskutioner om nuvarande hus då sambon hade det innan jag kom in i bilden and I dooon´t like it utan alltid sätt det som nå tillfälligt bara) Men iaf! Detta är en mindre gård, maaaassa skog..cirkus 17 hektar, en damm, å ligger heeelt själv mitt i skogen vid vattnet med privat väg in. Rör sig ju mkt folk i skogarna, travekipage, ryttare, skoteråkare, crossåkare osv å ligger inte allt för långt bort från samhället, 5 min kanske men ack så avisdes! 


Så nu visualiserar jag må ni tro! Om att göra iordning å har häst hemma, höns, växthus,( jag vill vara så mkt självförsörjande som hinns å orkas med, krävs väl inte nå mer kött då vi har jakten å annat än rött kött blir de ju). Fiske sena sommarkvällar vid bryggan vid lilla ängen bakom huset..att få boa in sig å känna att här..hääär ska vi bo tills vi dör. Aaahh <3 bara namnet på stället är mysigt! 

Allt är väldigt välskött även om det inne i huset kanske är äldre standard (har liksom inte varit inne men vill ha det ändå) Är rätt stort hus å en gäststuga, carport å så en liten uthuslänge där jag vet att det funnits häst förr så behöver nog bara göras om lite :) samt ordna plats för mina pullor jag ska ha! 

Problemet är väl att det bor folk där..hehe Är ett äldre par å omständigheterna gör väl att de inte kan bo där sålänge. Vi ska börja luska å höra oss för. Handlar om mmmmkt money men stället drar in via dammen som är ett kraftverk så kommer liksom betala sig själv inom 10 år. Vi har kollat å räknat i överkant så ska inte vara nå problem. 


Grejen är ju att jag vill det nuuu. Vill vara med om nå stort å glatt å känna att livet går att leva. Men vi kanske i bästa fall har flyttat in om ett år. Vi får se!


Nu ska jag fortsätta med dagen, höhämtning på schemat å så ska jag ha lite panik över rotfyllningen som ska påbörjas imorgon samt att jag blir ett år äldre på måndag å vill INTE bli firad för är inget att fira. Vill bara mysa med sambon å ja han får väl fira mig men sen behöver/får det inte va nå mer. Skiter i att folk tar illa upp för är min födelsedag å jag gör vad jag vill med den. Nu ska jag sluta, blev lite mkt skrivet men sitter vid datorn å skriver alltid från telefonen men detta var så mkt skönare. Avslutar med att ni kan släppa tummarna för bebis i denna familj å ist hålla för den här gården. Ha det gott! /bitterfittan