Japp. Bara ta för er, skicka till en fiende eller bättre behövande. Jag vill då inte ha det, leva med det.


Meeen så ser ju inte verkligheten ut! Suprise! Det är bara suga i sig infertiliteten å acceptera att det är en del av en, den går liksom inte att avlägsna på nå vis som en kroppsdel, en hand, en arm. Ett enkelt hugg med yxan. 

Acceptera..haha just precis, där gled jag ifrån verkligheten igen. Denna ivfomgång ska jag inte ta gonalf utan fostimon, någon som är bekant med det å har något att säga? Vet inte varför jag fick det. Har ett par frågor så ska ringa ivfn imorrn. Men 29/2 kör jag med provera, slutat blöda idag så blir tätt inpå. Kanske vi kan få ihop ett tafatt snabbt å stressat sexliv innan allt kör igång. Tvivlar dock på att de kommer komma en blödning så kort inpå men iaf blir de äggplock v 12 om allt går som de ska.