Ja vi kommer nog alltid vara det. Krigaren lever inte, finns inte. Måndagens besök visade en livlös alldeles för liten figur som dött 2-3 dar efter ivfbesöket. 

Gårdagen spenderades på kvinnokliniken med cytotec. På ett akutrum med en gravid kvinna som mådde illa å fick dropp. Hon sa i telefon å till sköterskor att hon undra hur man kunde utsätta sig för det en andra gång. Vi låg på varsin hård brits med en liten vikvägg emellan. Hur fan kunde dem sätta oss i samma rum? Å gemensam toa. Ska framför det vi återbesöket.


Efter 5 timmar började värkarna å smärtan från helvetet som jag upplevt tidigare hälsade ovälkommet på åter igen. Jag vill aldrig vara med om ett MA igen. Efter ett värkarbete (sjukt men är ju då) så satte jag mig lite upp å kände hur något lossnade. Å smärtan lugnade ner sig, jag visste att något lossnat från livmoderhalsen, när det sitter där gör det ont. Gravida kvinnan var på toa så fick vackert knipa i väntan. Behövde ju rusa in på toa där ett bäcken väntade. Tillslut så å något hårt gled ut. Sambon hörde hur de landade i plastbehållaren å hämtade personal som kunde ta hand om det. 


Sen var de lugnt ett tag tills nästa smärtvända då resten kom ut. 


Vi avvaktade ett par timmar så blödningen skulle lugnat ner sig. Vid 21 var vi hemma å hade värkar till 22. Fanns inget mer som skulle ut men cytotecen började än. Precis som vid magsjuka, när du försöker kräkas trots tom mage..reflexmässigt. Jag hoppas en orsak hittas. Lär troligtvis bli en missfallutredning men gjort allt förutom att kolla kromosomer hos båda. Vi kanske inte kan få livsdugliga barn? 


Tankarna är många men nu blir det en paus inför sista ivfn i höst. Ska behandlas i 5-6 nu å sen är de inpå semestrar så då går de inte. Jag är avstängd. Grät i måndag efter beskedet men inte mer. Orkar inte. Känner mig så trasig. Sambon vill fortsätta, gärna nu snart. Han vill inte ställa bort skötbord utan menar att de behövs snart. Orkar inte..han får dra i trådarna nu, jag känner mig som en marionettdocka. Ganska livlös. Vet inte riktigt hur jag ska leva mitt liv för väntar ju bara på att de ska börja..vi gick all-in i det här. Tji fick vi.