Ja då blir vi hundägare då till helgen! ❤ Lilla tiken gick igenom besiktningen med UA. Så på fredag när sambon kommit hem från jobbet åker vi å hämtar henne. Längtar så jag spricker! Ska bli så underbart att få huvudet uppfyllt av annat här hemma, annars är hästen min terapi å tillflyktsställe, men nu kan vovven hjälpa mig genom att ge matte fuuuult upp. För jisses vilken tjej, brorsan är hur cool som helst. Men detta är en liten prinsessa på ärten de👸 Men de ska vi nog få ordning på allteftersom. 


Hade jag vetat hur man la upp filmklipp hade ni fått höra damen hur hon grät hos veterinären. Hon ville inte sitta i bur. ❤ 


Mensen forsar fram, 1a sept blir de besök på KK. Nu får de va den omgången som de smäller på...orkar inte hålla på såhär månad ut å in. Utan den måndagen vi ska in så ska vi få resultat av att ha gått upp på högre dos!! Å INTE iform av cystor som dem å jag önskar minst av allt.