Ja jag har inte ringt. Å vi bestämde för en vecka sen att vi tar en paus. Det är så mkt jobb nu å jaktsäsongen drar igång på tisdag så att synka med läkartider känna svårt. Vi tar det senare i höst sa vi. 

Tills dess ska jag försöka läka. Gjort en analys på kroppen (blivit skannad via huden på organ, hormoner mm) som jag hoppas ska ge något mirakel. Om inte annat så ge hoppet tillbaka. 

Ska försöka gå ner i vikt, 10 kilo som behandlings åren gett mig med bidragande orsaker. Alltid varit normalviktig men nu är jag överviktig. Trivs inte alls med mig själv å insåg häromdan när jag försökte hitta en bh på vanliga affärer att jag gott upp 2 stl på 6 mån. Hade liten C när vi träffades för 8 år sen..gick upp till E i våras men nu..tadaaa F. Men är mer å mer storbystad. Dem brukar inte haka på viktnedgång men resten av kroppen tack! 

Så..blir nåt inlägg då å då bara. Å ni är så många gravida nu så känner mig så ensam här ändå för ni lever i en ny resa nu. Jag är alldels för bitter för att ta del i den så man kommer ifrån varann. Precis som i verkliga livet. Måste hitta den där gnistan å blir jag igen, inte bara iidentifiera mig som ofrivilligt barnlösa T-hon som aldrig kommer i mål. Ja...ni hör hur jag låter. Suck. Nä nu ska jag jobba sista stunden innan hemgång, längtar till sängen! Snart natt 2/3 gjord!