Ja som ni läst å förstått så har de här tagit väldigt hårt med den dagen de var i fredag,  alla tecken, känslan jag har för min kropp å att det var sista pergokuren..ett misslyckande av mig å min kropp trots ÄL varje gång samt den stora rädslan inför ivf. 


Men tack alla för eran omtanke, blivit varm av att gå in å läsa era kommentarer 💗 


Jag har ringt KK å meddelat att de inte lyckats. Det måste stå något i mina papper efter allt för aldrig blivit såå varmt å gulligt bemött i telefon. Kvinnan skulle meddela vårab läkare, å första steget är ju blodproverna för mig å sambon. Vår läkare hade iordningställt alla papper så kvinnan sa att hon kunde skicka dem så låg vi steget före, tackar för de! Såfort dem slinkit ner i brevlådan så åker vi till VC. Sen antar jag att det bara är att vänta på kallelsen hos ivf? Hur har de varit för er som gjort? 


Hoppas vi får tid i mars... Å att detta kommer lyckas..