Nu har vi fått tid till KK! Gick snabbt, tack du underbara läkare som jag träffat under svåra tiden för att du skyndade på allt. 

Behövde verkligen det här brevet innan jag går ner mig. Blev genast upplyft! Nu behöver jag inte intala mig att vi har något att se framemot, utan nu finns det på papper. Tänk vad ett datum å en tid kan göra :) Nu ska vi baka "bulle i ugnen"! En eller flera ska de bli! 


Ska ta ett ÄL idag bara för skoj skull, haft såna känningar vilket jag ofta har men kul å se :) men nu ska jag svänga ihop en toscakaka till min sambo å ta en svängom med dammsugaren. Blir sambofritt ikväll då han ska på grabbkväll, själv ska jag mumsa på nå gott framför greys anatomi (galen i den serien) 


Tack för denna muntra, härliga vårdag☀ Kanske ska sätta mig ute i solen en stund å skjuta på dammsugandet!