Hästen.  

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hunden å mannen.


....men saknar det jag inte har. 

 

Har inga större förhoppningar inför morgondagens besök på KK. Har haft ont i äggstockarna som alla andra gånger, vilket kan betyda ägg på G, förstorade äggstockar, hormonpåverkan utan resultat eller cysta. De sista hoppas jag verkligen få slippa. Hoppas den nya läkaren som jag skulle få träffa på jouren är bra. Är det inget bra resultat imorrn så vill jag lämna pergotime. 


Bölderna till finnar är väl minsta problemet även om man känner sig mindre fin framför spegeln. Men det kan jag ta. Men alla tårar. Alla svällande känslor å ångest å panik som pulserar inom mig under en kur. Jag gör vadsomhelst. Men jag tar gärna alla typer av genväg till barn som det går. Så om IVF är de så då tar vi det. Sägs ju vara effektivt för oss med PCOS. Att de ger höger resultat med det. Så...ge oss den bästa förutsättningen??