Snart är september slut å oktober är här. Å jag blir 30..Att proverna skulle va annat än bra finns inte i min värld. Så tänker att dem är bra. Den kommer va bra å vi får klartecken.


Har väldiga problem med mina injektioner som jag fortf ska ta morgon å kväll. Magen är förstörd. Jag kan få picka mig minst 5 ggr innan jag hittar nånstans där nålen går igenom pga all ärrbildning. Tänk om man fick sluta med dem nedrans nålarna...om vi skulle lyckas bli gravida så kör man ju igen med dem. Redan innan i förebyggande syfte. Hur sjutton då?? Jaja de tar vi då... Lyckats hålla mig skadefri iaf för shit vad man blöder lätt! Alltid nå :) 


Annars har jag fått jobb heltid med bra betalt. (Ej nattjobb så ivfläkaren blir nog glad!) Känns tryggt. Inte sagt nå om vår situation men lär väl pga alla kommande läkarbesök framöver. Har ju studerat å jobbat natt tidigare så inte bekommit mig utan bara fått skita i att sova. 

Hur har ni gjort i de här? Känner att jag lär ju berätta..


Inte haft nå galna räkna cykeldagar då jag inte har några vilket varit skönt. Inte blödit sen MF. Men några gravtest har de väl blivit..men sa till mig mig själv att de inte lär hända igen av sig själv å testning gör mig bara illa så skippat de knarkandet ;) 

Har lite spottings nu sen igår så få se om man får nå spontanmens. Man känner sig så fräsch! 


De va lite uppdatering från mig...få se hur jag gör med bloggen. Mått dåligt av den å instagram då jag känner att vi bara får en brantare uppförsbacke än när vi börja medans andra lyckas eller iaf håller på. 


/ en bitter kärring som känner att hon har all rätt att va bitter.