Varit till läkaren x antal vändor nu å såhär ligger det till:

6 månaders behandling (ca november ut) och eftersom jag inte är gravid så bollades jag över till medicin. Dem kommer vilja göra en trombosutredning framöver. På tisdag ska jag in å lämna prover för att undersöka min bl a förmåga att bilda proppar. Dem tar 1 månad att få svar på så blir att vänta. 

Vi får under denna tid inte göra ivf eller embryoåterföring. Så vi tänker fanimej greja de själva som en gång förut!! 

Vid en framtida graviditet så är de behandling av proppar direkt och specialistmödravården för oss då jag kommer få skiten igen av att va gravid...

Jag mår skit. Jag är skit å totalt värdelös som kvinna. Kommentera inte att jag inte är det för är bara ren fakta. Gått upp runt 8 kg sen ivfstart å är så obekväm med mig själv på många sätt. Lampan släckt bland annat. 

Detta är mitt sista inlägg om jag inte av någon mirakulöst sjuk omöjlig händelse skulle bli gravid å har något att komma med. Skulle bara vilja kassera min hemska "kvinno"kropp å beställa en ny. Någon som vet vart?

Min värld har rasat. Jag vill dricka för att koppla av. Jag vill ta en cigg för att koppla av. Allt känns förbjudet å gör jag illa mig ordentligt lär jag se upp pga förhöjd blödningsrisk. Hemma hela denna v från jobb men ska väl sätta fart nästa v. Jag har kollapsat känns det som. Känns som benen inte snart bär mig mer. Jag har ingen styrka. Inget hopp eller ork. Hur mkt ska jag behöva gå igenom?? Tills jag fattar vinken?